O MENI

Dobrodošli, ja sam Zoran Paunović

OBITELJSKI ČOVJEK

Ja sam Zoran Paunović, rođen 1980. u Makarskoj, doktor ekonomije i stručnjak za turizam, obiteljski čovjek i otac troje djece. Odrastao sam na Sinokoši i najljepše dane svoje mladosti proveo sam igrajući košarku za Amforu, svirajući trubu u Gradskoj glazbi i plešući  folklor u Tempetu.

STRUČNOST I POŠTENJE

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu sam diplomirao i magistrirao, a na Sveučilištu u Splitu doktorirao poslovnu ekonomiju, na temu turizma. Vodio sam više uspješnih projekata od kojih mi je posebno važan Dalmacija Wine Expo kojim smo Makarsku postavili na eno-gastro scenu Hrvatske, a otvorio sam i prvi hostel u Makarskoj još 2010. godine. U svakom poslu kojim sam se bavio moja zaduženja su podrazumijevala donošenje strateških odluka, povećanje efikasnosti, smanjivanje troškova, a uvijek za cilj imala i zadovoljstvo  korisnika.

Kroz članstvo u brojnim udrugama upoznao sam se i s djelovanjem različitih organizacija civilnog društva i važnosti koje imaju u zajednici.

NOVA ENERGIJA

Svoje znanje i iskustvo, koje sam stekao kroz dugogodišnje školovanje i karijeru, primijenit ću u vođenju grada te uložiti svu energiju i trud u stvaranje boljih uvjeta života. U suradnji sa stručnim i poštenim ljudima,  kojima je opći interes na prvom mjestu, vratit ću povjerenje građana u sustav, koji će biti učinkovit i transparentan.

Moja slika grada je Makarska kojom se ponosim.

Gradonacelnik-Zoran-Paunovic.jpg