Search

Antonia Radić Brkan, nestranačka zamjenica SDP-ova kandidata za gradonačelnika Makarske

„Znam što znači biti poduzetnik, raditi od jutra do sutra i znam koliko uspješno vođen grad može olakšati život i pomoći svojim ljudima" poručila je Antonia.U najstarijoj makarskoj ulici Kalalargi javnosti i medijima se predstavila Antonia Radić Brkan – nestranačka kandidatkinja za zamjenicu SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Zoranu Paunoviću. Dosad javnosti poznata kao uspješna direktorica, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u turizmu i destinacijskom menadžmentu, ušla je u izbornu utrku uz Paunovića kako bi Makarska opet bila grad kojim se ponosimo.


Uvodnu riječ u predstavljanju imao je kandidat za gradonačelnika Zoran Paunović koji je istaknuo:

„Sretan sam što je uz mene osoba koja svojim moralom, uvjerenjima i djelovanjem može biti uistinu na ponos našem gradu. Siguran sam da ćemo zajedno donijeti Makarskoj novu energiju i snagu za razvoj i napredak. Antonia i ja oduvijek dobro funkcioniramo kao tim i veselim se zajedničkom radu za dobrobit našeg grada“.


Antonia je rođena Makarka, diplomirala je na Odsjeku za kulturu i turizam Filozofskog fakulteta u Zadru – smjer komunikologija i 18 godina je provela u poduzetničkim vodama kao direktorica i suvlasnica agencije u event industriji. U bogatoj karijeri imala je priliku mentorirati svojih 10 stalno zaposlenih kolega i oko 200 vanjskih projektnih suradnika, a upravljala je brojnim korporativnim i javno-privatnim projektima i želi svoje iskustvo i poslovno znanje staviti na raspolaganje Makarskoj i svojim sugrađanima. Ističe da kao nekadašnja stipendistica Grada može svojim djelovanjem na neki način vratiti svojoj zajednici ono što je u nju uložila. Dodatno se usavršavala na Cotrugli Business School u Zagrebu gdje je završila akreditirani MBAprogram za poduzetnike i menadžere.

„Znam što znači biti poduzetnik, raditi od jutra do sutra i znam koliko uspješno vođen grad može olakšati život i pomoći svojim ljudima. Danas sam bogatija znanjem, drugačijom perspektivom i iskustvima koje sada stavljam na raspolaganje svom gradu. Nije bilo lako, ali 18 godina poduzetničkog iskustva mi pomaže da razumijem sve prepreke koje mladima stoje na putu u razvoju njihovih ideja. Zato ću kao zamjenica gradonačelnika Makarske mladima uvijek biti na raspolaganju“

poručila je Antonia i zaključila da će Makarska opet biti grad kojem se mladi vraćaju. Komentirajući suradnju sa Zoranom, Antonia je istaknula kako su potpuno komplementarni, svaki u svojoj sferi djelovanja te naglasila kako je raduje biti dijelom tima za Makarsku, zajedno s kolegama s liste SDP-a za Gradsko vijeće koji će im biti potpora u radu.

Naglašavajući iskustvo u velikim projektima poput Adventa u Zagrebu i suradnju s hotelijerima na Makarskoj rivijeri, Antonia Radić Brkan je za kraj poručila:

„Nadam se kako ću opravdati povjerenje koje mi je Zoran dao i da će Makarani prepoznati našu energiju i volju. Neopterećeni smo prošlošću, imamo iskustvo iz realnog sektora i želju i znanje da napravimo krajnje potreban zaokret kakav Makarska zaslužuje“.